lauantai 21. kesäkuuta 2014

Kuisti

Juhannus on mennyt pirtillä touhutessa ja valmista tulee joka hetki tai ainakin melkein =D Nyt on laitettu kuisti kuntoon ulkopuolelta ja on se muuttunut aika paljon siitä päivästä kun pirtin ostin. Kuvasta huomattiin, että oven yläosan ikkunasta puuttuu vielä pari poikkipuuta, mutta muuten kuisti on ulkopuolelta valmis ja minusta se on niin ihana. Muutos on valtava ja päivä päivältä lähenee muuttohetki ja sitä odotan innolla =)

                                                                     Ostopäivän kuisti



                                                              Kuisti juhannuksena 2014



Tuli Juhannuksena tehtyä yksi kukkamaakin valmiiksi. Kukkamaahan tuli keskelle lumipallopensas ja reunoille rautayrttiä. Kallioiden väliin oli jäänyt sopivasti kohta mihin sai näpsästi paikan pensaalle ja tulevaisuudessa puskalla on tilaa kasvaa ja on ihan näyttävä kun pihaan saapuu.


Rautayrtit tai mitä lie ovatkaan ovat vähän nuupahtaneet, mutta toivottavasti virkoavat kun pääsivät kunnon multaan ja saivat vettä oikein urakalla juurilleen.


keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Keittiön ikkunalaudat ja palikkatestin palat =D

Lattialankuista jäi palasia ylitse, kun osa lankuista oli liian pitkiä, joten iskä päätti käyttää nokkelasti ylijäämäpalat ja teki niistä todella hienoja ikkunalautoja. Kyllä mun iskä on nokkela ja erittäin kätevä käsistään, ei voi muuta sanoa. Nyt mulla on ihanan paksut ikkunalaudat ja niihin saa kukkasia ruukussa , kuten ennenvanhaankin on ollut =)


Tänään saapui pirtille kauan odotetut palikkatestin palaset eli keittiön kaapit ovat saapuneet...JEEE!!! Kaapit oli valmiiksi koottu ja laatikotkin valmiiksi asennettu, mutta silti sitä tavaraa tuli ja paljon. Onneksi on iskä joka osaa ne asentaa paikalleen ja tietää mikä tulee minnekkin =D Voin muuten kertoa, että laatikostot joissa on valmiiksi asennettu laatikot kaikenlaisilla mekanismeilla ei ole sitä kevyintä kannettavaa. Kaapit näyttävät upeilta ja sitten kun ne vielä saa vetimet paikalleen ja keittiötason niin VAU!





Laatikko sisältää kaappien jalat ja jotain muuta härpäkettä. Kivan näköinen läjä =D




tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pihaprojekti osa 4/10 000 tai jotain sinnepäin.

Jossain vaiheessa menee vielä laskut sekasin, jollei ole jo mennyt, mutta pikkuhiljaa pala kerrallaan laitan pihaa kuntoon. Viikonlopun projekti pihalla oli jöriinimaan eli daaliamaan teko. Pihalta on löytynyt suuria kiviä ja päätin, että nämä mammuttikivet pääsevät jöriinimaan reunakiviksi, koska kallio on kyseisessä paikassa aika lähellä ja näiden kivien avulla saan tarpeeksi multaa kyseiseen paikkaan ja ennenkaikkea mä saan hyödynnettyä näitä kiviä. Vanhemmat autto hommassa, ku ei noita kiviä oikein yksin jaksanu vääntää tai olis varmaan saanu, mutta ei niin nopiaa ja vois tuo selkä olla vähän enemmän riksrakspoks =D

Sekamelskasta ja ikivanhoista marjapuskista aloitettiin, niin ja kuvan ulkopuolella oli vielä kauhee kasa joka kasvo heinää ja kaikkee rikkaruohoo.


Viidakko taitettu ja nyt näyttää tältä. Vähän maasto muuttui ja nyt on taas yksi neliö pihasta raivattu...vielä on monta neliöö raivaamatta, mutta pienestä on hyvä aloittaa.



Sen epämääräsen kasan alta löytyi kaunis sileä kallio, joka on nyt lakaistu kunnolla näkyviin.



Lopuksi vähän kuvia vanhempien metsästä ja pihan kukkasista. Tarkoitus olisi tästä metsästä itsellekkin hakea alppiruusun alkuja kuhan eka löydän niille hyvän paikan.









                                                                 Kuvausapulainen =D


                                              Lumipallopensas lähempää ja kauempaa




lauantai 7. kesäkuuta 2014

Huutokauppa

Olin tänään huutokaupassa ja tälläi kesällä ne ovat yksi lempiharrastukseni. Tänään huutokaupassa oli onni myötä ja hinnat eivät nousseet kauhean pilviin ja välillä sai jopa sanoisinkos edullisesti tavaraa huudettua. Tuli sitten huudettua arabian kekri-kannu, vanha matkalaukku jonka sisällä oli ties mitä liinaa ja sitten se ehkä mahtavin huuto, jonka kuvasinkin kun oltiin se kuistille kannettu. Nyt on talooni viety ensimmäinen huonekalu =) En ole kauheasti ostanut mitään pirtille, koska en tiedä oikein mitä edes tarvitsen, koska ei omat nykyisetkään ole vielä päässyt taloon, mutta tätä en voinut ohittaa....rakkautta ensi silmäyksellä


Ostin myös huutakaupassa kirjurina olleelta tutulta vanhan sivustavedettävän puusohvan. Puusohvassa on istuimessa ja selkäosassa kangasta ja se oli kulunut melkein puhki, mutta myyjä lupasi vaihtaa siihen uuden kankaan, kuhan itse käyn ostamassa sen. Sohva on todella hieno ja kuvaa tulee sitten kun se on laitettu kuntoon.