maanantai 24. joulukuuta 2012

Joulu tulee ja tuvan lattia auki.

Jouluverhot olis ostettu tupaan, mutta ei taida tänävuonna päästä verhot akkunoihin, koska ny tosiaan olis sitten tuvan lattia auki ja seinät on tyhjätty kaikesta villasta. Tupa on talon ainut huone, jossa on tehty jotain remonttia jossainvaiheessa, mutta se ei oo ihan oikein tehty, joten kaikki puretaan ja tehään uusiks. Nyt on sitten talossa pikkuhiljaa kaikki lattiat rossipohjalla. Sali on ainut jonka lattioihin ei olla koskettu mitenkään, koska se on sitten ens kesän tai oikeemmin kait syksyn juttuja. Tässä on nyt kuukauden sisällä tapahtunut niin paljon kaikkea, että tuntuu ettei taho aina itekkään perässä pysyä. Nyt olen ollut pari viikkoa uudessa työssä ja kovasti pidän hommasta, ja mikä parasta, niin työmatka lyheni yhteen suuntaan sellaset 40 km.

Tänään oltiin perheen voimin, myös koirus mukana metsäkirkossa, jonka paikallinen hirviporukka järjestää. Tilaisuus on jotenkin hieno kun ei ole mitään ihme kruusailuja, vaan ollaan ihan ulkona ja pappi siunaa eläimillekkin joulurauhan. Nyt on muutenkin hetki aikaa rauhoittua (eli olla pirtillä) kun on seuraava koko viikko vapaata töistä, tuli ihanasti pikku loma tähän väliin, jonka tarpeen taidan ollakkin =D

Tässä olis lopuks vähän kuvia tuvasta ja pari kuvaa pihastakin, kun tänään paisto niin kauniisti aurinko ku haettiin mun omasta mettästä kuusi, vaikka ei se kuusi vielä oman pirtin saliin päässytkään.
Tältä näyttää tuvassa, ku tulee tuvan ovesta sissään.


Vähän kurkittiin myös rossipohjan alle ja sieltä näytti tältä.


Näyttää ihan kun mun pirtissä olis valot päällä salissa, vaiks ei todellakaan ole =D


Tarvii tietty myös apurin kuva laittaa. Kovasti autto kuusen haussa ja tällä kertaa Hero ei ollu ihmeissään miks tuodaan puu sisälle taloon.
 
 
ERITTÄIN RAUHALLISTA JOULUA KAIKILLE TUTUILLE JA TUNTEMATTOMILLE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti