maanantai 29. heinäkuuta 2013

Pikku kurkistus

yksi osa on nyt sitten täysin valmis ja muut on vielä osittain tekeillä, joko puuttuu jokin lista tai sitten akkuna, mutta kokoajan tulee valmista. Tältä tulee taloni näyttämään =)

Tästä lähdettiin eli tässä talo ostopäivänä


Vajaa vuosi mennyt ja nyt näyttää kuisti ulkoapäin tältä

7 kommenttia:

 1. Vau! Ihan uskomattoman hienon näköstä! Eikö tunnukin hyvältä, kun saa jotain valmiiksi? Kovin moni ei olisi alkanut tuota ensimmäisen kuvan taloa enää korjaamaan. Se vaatii tietynlaista hulluutta, että osaa nähdä mihin nämä "vanhat rytöläjät" vielä pystyvät, kunhan niille antaa vain mahdollisuuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo tuntuu ihan mahtavalta, että tulee jotain valmista. Vieläkin seison pihalla taloa katsellen, ihmetellen, että onko tämä tosiaan minun ja nyt kun näkee oikeasti kuinka kaunis talo on. Tarvii tosiaan hulluutta, että näkee sen talon kauneuden silloin kun talo on rumimmillaan =)

   Poista
 2. Siis WAU!!! :O Uskomatonta, miten paljon talon ilme muuttuu, kun pintaan pistää uuden maalin. Itse odotan oman talon kanssa alkukesää, jotta pääsisi kans maalaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se maali muuttaa ulkokuoren paljon lämpimämmäksi, ainakin oman taloni kohdalla. Onneksi löytyi ikkunan koristelistan alta alkuperäinen väri, koska nyt talo on tosiaan sellainen kuin aikoja sitten on ollut.

   Poista