tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pihaprojekti osa 4/10 000 tai jotain sinnepäin.

Jossain vaiheessa menee vielä laskut sekasin, jollei ole jo mennyt, mutta pikkuhiljaa pala kerrallaan laitan pihaa kuntoon. Viikonlopun projekti pihalla oli jöriinimaan eli daaliamaan teko. Pihalta on löytynyt suuria kiviä ja päätin, että nämä mammuttikivet pääsevät jöriinimaan reunakiviksi, koska kallio on kyseisessä paikassa aika lähellä ja näiden kivien avulla saan tarpeeksi multaa kyseiseen paikkaan ja ennenkaikkea mä saan hyödynnettyä näitä kiviä. Vanhemmat autto hommassa, ku ei noita kiviä oikein yksin jaksanu vääntää tai olis varmaan saanu, mutta ei niin nopiaa ja vois tuo selkä olla vähän enemmän riksrakspoks =D

Sekamelskasta ja ikivanhoista marjapuskista aloitettiin, niin ja kuvan ulkopuolella oli vielä kauhee kasa joka kasvo heinää ja kaikkee rikkaruohoo.


Viidakko taitettu ja nyt näyttää tältä. Vähän maasto muuttui ja nyt on taas yksi neliö pihasta raivattu...vielä on monta neliöö raivaamatta, mutta pienestä on hyvä aloittaa.Sen epämääräsen kasan alta löytyi kaunis sileä kallio, joka on nyt lakaistu kunnolla näkyviin.Lopuksi vähän kuvia vanhempien metsästä ja pihan kukkasista. Tarkoitus olisi tästä metsästä itsellekkin hakea alppiruusun alkuja kuhan eka löydän niille hyvän paikan.

                                                                 Kuvausapulainen =D


                                              Lumipallopensas lähempää ja kauempaa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti