lauantai 5. tammikuuta 2013

Kivien piillotus


Nyt on sitten homma jo edennyt siihen, että aletaan pikkuhiljaa rakentamaan uudestaan tuvan lattiaa. Tuvan lattian alla oli valtavia kiviä, joita ei saanut mihinkään, joten ne päätettiin siis kaivaa talon alla olevaan hiekkaan niin syvälle, että ei enää kivistä ole haittaa. Kiviä oli kaikenkokoisia ja osa oli todella suuria, mutta onneksi kaikki kivet saatiin "haudattua" tarpeeksi syvälle, että ei enää kivet haittaa.  Tässä on yhden kiven kuva sekä myös kuoppa joka on sitä varten kaivettu.

 
 
 
 
Tuvan rossilautojen alta löytyi hiekkaa, kiviä sekä tiiliskiviä. Tupaa on aikojen saatossa korjailtu ja siksi löyti vähän kaikkea outoa. Olivat myös supikoirat käyneet asustelemassa rossilautojen alapuolella ja heidän pesiään löytyikin 8 kpl. Aikoja sitten ovat supit lähteneet livohkaan, mutta pesät olivat jääneet muistoksi. Nyt olisi tarkoitus tehdä tuvan, kylppärin sekä eteisen lattiat yhtäaikaa kuntoon. Tarkoitus olisi myös vetää vesiputket, koska vain tähän osaan tulee putkistoa. Laitan myös vielä parit kuvat tuvasta kun on lattia pois ja hiekka sekä myös kalliota näkyy joissakin kuvissa. Kalliota näkyy vähän joissain kuvissa koska se on paikoitellen niin pinnalla.


 

3 kommenttia:

  1. Huh heijaa, on teillä työmaata edessä. Oma urakka alkaa tuntua aika pieneltä teidän työmäärään nähden. Peukkuja, että kaikki sujuu hyvin ja suurempia yllätyksä ei tule.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo työmäärä aika mahtava, mutta onneks iskällä on intoa rempata ja ite, äiten kanssa tehään sit niitä hommeleita mitä iskä käskee. Hyvin on homma edennyt, vaiks nyt tuntuu että pakkaset pikkasen hidastaa ku pitäs alkaa valaan.

      Poista