perjantai 7. helmikuuta 2014

Haaste

Nyt vastaillaan Reetan kodista tulleeseen haasteeseenMäärätynlainen uteliaisuus on johtanut meidät bloggaamaan, liittyi se sitten ympäristöön, luontoon tai maailmanmenoon, omaan elämäämme, harrastuksiimme tai lemmikkeihimme. Monipuolisuus on valttia blogeissa. Jos vastaat kysymyksiini ja jaat viidelle eteenpäin, voit viedä pullakahvit mukanasi. Esitän kysymyksiä, mitkä saattavat useinkin tulla esille kahvikupposen äärellä ystävän kanssa keskustellessa. Mitä sinä vastaat seuraaviin kysymyksiini? Voit myös vastata kysymyksiin pelkästään valokuvin.

1, Mikä on sisustyylisi?
Sanoisinkos että minun sisustustyyli on erittäin moninainen. Jos olisi varaa, niin kaikki olisi vanhaa huonekalua, mutta kun ei ole, niin sitten mennään säveltäen. Eniten arvostan kestävyyttä huonekaluissa kuten myös tapeteissa. Itselleni "kirveellä" veistetty on mieleen, oli sitten kyse kaapista tai tuolista. Haluaisin käyttää enemmän väriä sisustamisessa, mutta kuitenkin aina päädyn vaaleisiin sävyihin.

2.Mihin huoneeseen olet panostanut eniten?
Tällä hetkellä tupa on suurimman panostuksen alla ja sitten kun talo on kokonaan valmis, niin luulen silloinkin tuvan olevan vastaus, koska tupa on eniten vaatinut pinnistystä ja mietintää. Ei ole ollut helppoa päättää millainen keittiö tulee olemaan, koska minulla keittiössä tehdään ja paljon, niin käytännöllisyys on ollut ensisijainen juttu.

3.Mihin käyttäisit paljon rahaa ilman huonoa omaatuntoa?
Kyllä se on pirtti ja pirtin ympäristö. Aina haaveillut kyseisestä paikasta ja silmissä nähnyt miltä se tulee näyttämään, niin nyt siitä teen sellaisen ja en aio tuntea huonoa omaatuntoa ollenkaan vaikka rahaa tulee palamaan ja paljon.
 
4.Mihin käytät paljon rahaa? 
Tällä hetkellä rahaa palaa paljon pirttiin. Muuten rahaa tuntuu menevän kirjoihin, kaikenlaisiin siemeniin ja karvakamuihin.
 
5. Mistä onnesta unelmoit?
Tuntuu että tällä hetkellä elämässä asiat ovat mallillaan ja en oikeastaan unelmoi muusta kuin päivästä, jolloin kannan pirttiini tavaroita ja tiedän että illalla kömmin siellä omaan sänkyyni nukkumaan ja aamulla saan herätä omassa talossani keskellä maaseudun rauhaa.

6.Mikä olisi mielestäsi huonoin onni?
Oikeastaan näen kaksi asiaa tässä kohtaa. Huonointa voisi olla , että joku perheestäni sairastuisi todella vakavasti ja toinen on ehkä enemmänkin pelko ja se on, että taloni palaisi poroksi, koska mikään vakuutus ei voi korvata tuota taloa ja siihen tehtyä työmäärää.

7.Missä asiassa olet tunnollisin?
Kyllä se on varmaan työ missä olen tunnollinen ja sitten tietty noiden karvakamujen hoidossa olen tunnollinen. Itselläni on kyllä motto, joka sanoo, että jos jotain teet niin tee se kunnolla tai jätä sitten kokonaan tekemättä. Useasti pidän motostani kiinni ja jos jotain alan tekemään teen sen kunnolla, mutta kyllä mä osaan mennä sieltäkin missä aita on matalin.

8.Minkä inhimillisen virheen annat helpoiten anteeksi?
öööö...mä olen kyllä aika ankara itselleni. Kaipa helpoiten annan sellaiset virheet anteeksi, jotka ei millään tavalla ole liittynyt kehenkään muuhun. Jos ite olen homman mokannut ja moka koskee vain mua, niin sellaisen.

9. Mikä on naisen parhain ominaisuus?
No se, ettei se ole mies =D niin ja naisen logiikka.

10. Mikä on miehen parhain ominaisuus?
No kaipa se, että on mies ja ei omaa naisen logiikkaa. 

Jos mä alkaisin tällaisia höpöttään mun kavereille, ne kiikuttaisi mut aika nopeaa suljetulle tapaamaan tohtoria =D

En nyt suoraan laita kenellekään tätä haastetta, mutta toivon, että ne jotka käyvät tämän lukemassa vastaisivat itsekin kysymyksiin, koska ei näihin ollutkaan niin helppo vastata vaan piti oikein välillä miettiä.


En tiedä miksi tästä postauksesta tuli tällainen kummallisen näköinen, mutta en enää kolmatta kertaa alkanut taistelemaan uudelleen, joten nyt mennään tällä =)1 kommentti:

  1. Olisin heittänyt haasteen myös sinulle, mutta Reetta ehti ensin :) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista