lauantai 17. toukokuuta 2014

Lattiat ja pihan laitto osa 3/10 000

Nyt on kuistin lattia, eteisen lattia ja tuvan lattia valmis. Tuntuu todella ihanalle kun saa kävellä lattialla, eikä tarvitse mennä "siltoja" pitkin. Lattiat ovat todella ihanat ja nyt on sitten koetettu hahmottaa oikea väri lattiaan ja luulen sen jopa löytyneen. Koska lattiat eivät vielä ole siinä kunnossa, että päällä voisi kävellä ihan miten haluaa, niin on lattiat suojattu mattoille. Lattiat vielä hiotaan ja sitten laitetaan väriä pintaan ja voila!

Mattot jotka ovat nyt lattiassa ovat minun huutokauppahuutoja. Iso eteisen matto maksoi 15 euroo ja on yks mun lempparimattoista, mutta nyt päätyi suojamaan lattiaa, kun sitä ei ole vielä pesty. Muut mattot ovat samaa sarjaa ja maksoivat yhteensä 5 ekee. Yksi "pienemmistä" mattoista on kokenyt jotain, koska siinä on kauheat läntit, mutta ne ei onneksi nyt haittaa. En edes tiedä tuleeko puhtaaksi pesussa, mutta jää mulle kuitenkin vielä aika monta sananväristä mattoa kuitenkin. Tänävuonnakin on tarkoitus käydä huutokaupoissa ja koettaa löytää lisää pitkiä samanvärisiä räsymattoja lattiaan.

Nyt on sitten ensimmäinen kivikasa täysin valmis. Kukkasia on montaa sorttia. Osa kukkasista on monivuotisia ja osa on yksivuotisia siemenestä tulevia. Ite tykkään kasasta todella paljon ja mikä tärkeintä, olen saanut hukattua tähän kasaan todella paljon kiviä =D
Nyt pitäisi vielä siistiä kasan ympäristö, mutta siihen tarvitaan multaa ja se tilattiin vasta. Multaa tilasin kerralla sellaisen 8 kuutiota, koska vähän siellä sun täällä sitä tarvitaan.

1 kommentti:

  1. Olet löytänyt hienoja räsymattoja!!!! Ne sopivat hyvin vanhan talon henkeen.

    Minä tilasin viime keväänä lähes valmiiseen pihaani 12 kuutiota multaa, ja tänä keväänä oli pakko tilata sama määrä lisää, kun edellinen satsi loppui kesken. Jotenkin sitä vaan kuluu...

    VastaaPoista