perjantai 6. maaliskuuta 2015

Ryijy

Aikaisemmin jo kerroin, että jouluna kävi joulutonttu kylässä, joka toi talooni sinne kuuluvan ryijyn. Ryijy on ollut kuulemma talossa seinällä jo edellisen asukkaan aikana ja luultavasti jo hänen isänsäkkin aikana. Vuosiluku ryijystä löytyy, mutta ihan varma en kuitenkaan ole vuodesta. Ryijy on hieno ja nyt pääsi väliaikaisesti makuuhuoneeseen, mutta salin valmistuttua ryijy siirtyy sinne, aitiopaikalle. Kuvat eivät anna oikeutta ryijylle, koska kuvat on otettu salamalla. Tyyny mitkä ovat sängyllä, ovat myös talosta tehtyjä löytöjä. Kunnon pesu ja kuuraus, niin pitsityynyliinat pääsivät taas käyttöön. 

Itselläni on aina ollut käsitys, että ryijyt ovat kauhean tummia ja synkkiä, mutta tämä ryijy on onnekseni poikkeus. Ryijy on suht vaalea ja todella ihana kukka/sydänkuvio.Alimmaisessa kuvassa näkyy ryijyn vuosiluku ja ylemmässä kuvassa näkyy kirjaimet. Luulisin kirjainten olevan tekijän nimikirjaimet.

5 kommenttia:

 1. Komee jugendryijy! Heh, ootko huomannu, että kameli siinä ilmiselvästi mutustelee tyytyväisenä apettaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en siitä kamelia löytänyt, mutta äiteni löysi. Nyt sitten näen vain kamelin, ku sen sieltä eka hahmotin =D En tiennykkään, että tuohon aikaan on suomessa on jo kameleista tiedetty =D

   Poista
 2. Ryijy on kyllä kaunis. Hienoa, että se pääsi takaisin kotiin.

  VastaaPoista
 3. Onpas todella kaunis ryijy. Erittäin kauniit värit!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa että ryijy pääsi taas omaan kotiin.

  VastaaPoista