lauantai 27. kesäkuuta 2015

Haaste!

Kaikkea hyvää blogin pitäjä haastoi minut esittelemään kolme lukemaani mielenkiintoista blogia. Samalla haastan näiden blogien pitäjät haasteeseen. Ei ollut mikään helppo tehtävä ja täten laitoinkin neljä blogia, mutta yksi ei saa haastetta, koska itse antoivat tämän haasteen minulle =)

1.  Reetan koti (http://reetankoti.blogspot.com/)
Nuori nainen, joka tekee kaikkia ihania juttuja pihalla ja aina vaan opettelee ihania uusia asioita ja on niin taitava käsistään käsitöidenkin suhteen  =)

2.Harmaa torppa (http://www.harmaatorppa.fi/)
Toinen nuori nainen, joka on hypännyt melkeinpä tuntemattomaan ja vaihtoi moottoripyörän maasturiin. Ihania eläimiä tilalla ja aina uusia ideoita mielessä...suorastaan kadehdittavaa tekemisen intoa =)

3. Kaupunkilaistyttö muutti maalle (http://kaupunkilaistyttomaalla.blogspot.com/)
Kolmas nuori nainen, jonka piha on niin kaunis ja aina vaan lisää tulee kauniita istutuksia ja kukkia. Itsellä mopo karkaa aina kasvien suhteen käsistä, niin on ihanaa kun niin käy myös muille.

4. Kaikkea hyvää (http://kaikenhyvankivimaki.blogspot.com/)
Tämä blogi minut haastoi, mutta oli ihan pakko lisätä tämä listaani. Tämä blogi on niin kauniisti kirjoitettu ja löytyy paljon kuvia sekä sisältä että ulkoa. Tässä blogissa on ruvettu kanssa sellaiseen projektiin, mihin ei ihan kaikki vapaaehtoisesti lähtisi. (Saat osallistua uudelleenkin jos haluat)

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkeistä!
  Pitääkin käydä tutustumassa noihin blogeihin!
  Lempeitä kesätuulia täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
 2. Oleppas hyvä vaan =) Nuo ovat minun ehdottomasti lempi blogit.

  VastaaPoista
 3. Oijoi.. Ihan häkellyin kauniista sanoistasi. KIITOS! Blogini tulevaisuus on juuri nyt hieman vaakalaudalla, mutta kaikki kehut otetaan silti ilolla vastaan! Jospa se motivaatio jostain löytyisi :)

  VastaaPoista