lauantai 27. kesäkuuta 2015

Jättimäinen kotilo

Pihalle saapui suorastaan jättimäinen kotilo, joka odottaa pääsyä maanalle. Mun mielestä kotilo on juuri oiva sana kyseiselle säiliölle, mutta suurinosa taitaa kuitenkin kutsua sitä paskasäiliöksi tai kauniisti sanottuna lokasäiliö. Nyt on sitten aloitettu tekemään kaivantoa ja säiliölle paikkaa, että minä saisin vihdoinkin sisävessan itselleni ja sitä kautta myös sitten saadaan sisälle vesi kulkemaan, kun on reitti uloskin.

Kotilo kuljetettiin kaivurin avulla tienhaarasta omaan monttuunsa, johon oli valmiiksi tehty "peti" säiliölle


Näyttää musta ihan oikeesti jättikotilolta =D


Hero sai olla kuvan mittasuhde, koska tuosta näkee, että ei ihan mikkään pikkanen hökötys.Salaojaputki vedetty kotilon ympärille, josko se sitten pysyis tulevaisuudessa kuopassaan. Kotilon päälle tulee vielä ankkurointiverkko yms, mutta nyt mennään tässä vaiheessa.


Iskä on tarkka tekemisissään ja useasti sanookin, että se mitä tehdään niin se tehdään kunnolla tai sitten jätetään tekemättä eli kotilo on täydellisesti vaaterissa.


Sitten vielä pieni kurkistus pihaan. Tältä näytti viikon alussa, kun ensimmäisen nurmikon leikkuu oli suoritettu. Reunoja pitää vielä putsata ja keksiä jotain, että pääsee ruohonleikkurilla lähelle. Seuraava etappi onkin sitten toisen palasen laittaminen nurmelle.


Tuntuu, että ei aika riitä ihan kaikkeaan, joten yksi kukkamaa on vielä ihan ilman kasvejaan, mutta täytyypi käydä äiten kukkamaassa "varkaissa" niin saa tuonkin maan äkkiä kauniiksi =)


Vanha talo, niin pakko niitä pelargoneja on löytyä. Olen myös hyötykäyttänyt kaikki vanhat emalikattilat pihalla, Suojaruukkuna rikkinäinen emalikattila on mitä paras ja musta vielä kauniskin. Onneksi edellinen asukas on säästänyt ihan kaiken =DEi kommentteja:

Lähetä kommentti