keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Iskä, kaivuri ja vahtina Hero

Kun kolmikko saa keskenään touhuta tontilla, ei ikinä tiedä mitä on vastassa kun tulen töistä kotiin. Äiti on ollut välillä myös apurina ja tasoitellut iskän menoa. Kolmena päivänä iskä on nyt touhunut kaivurin kanssa ja tulos on aika hurjaa, mutta kyllä siittä hyvä vielä tulee. Maanantaina kun tulin töistä oli tielläni valtava juurakko ja juuri ja juuri pääsin siittä ohi. Eilen oli tie katkaistu ja laitettu putki vettä kuljettamaan, mutta onneksi kaivanto oli sentään suljettu ennen minun tuloani =D

Yksi osa pihasta näyttää jo suht hyvälle, mutta toisaalla on täysi kaaos, mutta nyt on sentään todella monta kantoa kaivettu ylös ja kuskattu pois. Tulevaisuudessa on huomattavasti helpompi leikata nurmea, kun ei ole kantoja siellä täällä =DVallihauta...no ei vaiskaan. Tähän pitäisi upottaa jokin putki/kaapeli. Juuria ja kiviä piisaa tässäkin kaivannossa. Talon takana oleva kallio on kaivettu näkyviin ja se tulee tulevaisuudessa olemaankin näin, nyt vain odottelen että multa kuivuu, että pääsen harjaamaan kalliot puhtaaksi. Kyllä tästä vielä hyvä tulee ja ei mikään ole pahempaa kuin se viidakko, mikä näissä kohtia oli viime kesänä.


Itse en saanut tänään mitään järkevää aikaiseksi kotona, mutta tulipahan valokuvattua tämänhetken tilanne ja samalla sitten lenkitettyä Hero. Mukaan tuli kyllä myös kierrokselle Oskari joka luulee olevansa osittain koira.Ainakin meillä tuo luoksetulo pelaa. Aina iloinen ja tottelevainen Hero <3Tuli sitten mehiläinenkin meidän reitille ja pojat sitä väistelee yhteistuumin.
Onneksi asun niin syrjässä, että ei oikeastaan kukaan näe minun lenkkikavereita, koska ei se taida ihan normaalia olla, että käy koiran ja kissan kanssa kävelyllä. On muuten todella hassun näköistä, kun kissa ja koira kävelee ihan rinnakkain ja samaa tahtia kohti kotia.

7 kommenttia:

 1. Suloisia puuhakavereita sulla siellä. Pihatyötkin on päässy käyntiin hyvää vauhtia. Siitä se ajan kanssa valmistuu. Tuo ilmakuva oli tosi ihana.

  VastaaPoista
 2. Heippa.
  Kaikke hyvää blogista tänne löysin ja mielenkiinnolla jään remppaa seuraamaan..:)

  VastaaPoista
 3. Mä ku lähen ulkoiluttaan mun koiraa, niin meijjän seuraks tulee aina 3 kissaa!
  Siis omat kissat...ja meijjät näkee moni.

  Kaunis tulee pihasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen kanssa, että jos meitit nähtäis lenkillä, ei kukaan siittä olis moksiskaan, kun ovat jo kerta tottuneet tähän minun projektiinikin, vaikka aluksi olivat kylällä aika kauhuissaan =D

   Poista