perjantai 5. huhtikuuta 2013

Tulevaisuutta!

Tänään päätin taas viedä tuon herraseni talolle. Vaikka Leevi onkin kissa, niin silti haluan, että hänkin tutustuu ympäristöön ennekuin muutamme sinne pysyvästi. Kovasti herran nenä kävi joka ovenpielessä, joka lanttialankussa jne. Nuuskutus oli kova ja näytti että ei päästä pirtiltä ollenkaan pois. Leevi kiipeili myös vähän joka ikkunalle katselemaan maisemia. Salin ikkunalle kun herra kiipes, oli minun pakko mennä ulos ottamaan kuva, koska tulevaisuudessa tuo näky tulee olemaan niin tuttu. Jotenkin vain tiedän että tuo salin ikkuna tulee olemaan leevin yksi lemppari akkunoista, koska siitä näkyy koko piha. Tiedän myös sen, että tuolle akkunalle ei tulla laittamaan kukkasia, ei ainakaan ikkunalaudalle =D

 
nuuuuh, ompas outo tuoksu.


 
 Nyt meni pölyä nenuun, pakko putsata hajurööri, että taas pystyy haisteleen koko tuvan seinustan ympäri

 
 

Tulevaisuus on näissä kuvissa. Toivottavasti kyllä siinävaiheessa on uudet akkunat, jotka pitää lämmön sisällä ja pakkasen ulkona. Toivottavasti on myös talon pinnassa muutakin kuin harmaata väriä.

Vaikka vielä ei olekkaan kaikki sellaista kuin pitäisi, niin kuitenkin sydäntä lämmittää ajatus, että tällaista tulen näkemään useasti kun tulen kotiin. Mahtavaa myös on, että minä voin antaa Leeville tälläisen maiseman ja elämän, sekä minulla on maailman komein ja ihanin vanha talo.

1 kommentti: