maanantai 2. syyskuuta 2013

Syksy saapuu

Nyt sitten jo eletään syyskuuta ja mun tomaatit on yhä vihreitä. Mahdankos joutua kaivamaan tomaatit laatikosta purkkeihin ja viemään sisälle, koska ei niiden viittiä antaa paleltua, ku ovat ihan täynnä raakileita

 
Chilitkin ovat vielä raakoja, mutta tuo on sellasta laatua, joka pitää napata ruukkuun ja viedä talveksi sisälle, ku antaa pitkin vuotta satoa...juuh pitäs siis talvellakin saada puskasta chiliä.

 
Nyt oli ykkösmakkarin rossipohja purettu ja alaosa tyhjennetty supin pesistä sekä hiekasta ja mullasta, niin ja jostain ihmeen syystä tän talon pihamaalta sekä myös talon alta löytyy lasinsiruja ja paljon.
 

Alussa meinas iskee epätoivo, mut ei se vieny ku kaks ehtoota niin alusta oli niin puhas ku tarviikin ollaTakka leijuu vähän niinku ilmassa, mutta tuo takka on tarkotus poistaa kokonaan, koska jos on mahdollista niin koko tuo takaseinä lähtee ja makkarit yhdistetään, koska kaks makkaria talossa ja kummankin koko alle 10 neliöö, niin järkevämpää yhdistää ku nyt ei mahu ku sänky toiseen ja vaatekaapit toiseen makkariin.

 
Salin eteisestä otettiin akkuna pois ja tutkittiin missä kunnossa on hirret ja nyt sitten pitäs maalata laudat ikkunan ympäriltä ja sitten siihenkin akkuna paikalleen. Kyllä mun pirtistä vielä tulee lämmin tai ainakin tuuletus vähenee =D
 
 
Blogin kirjottaminen on nyt ollut aika pahasti kakkossijalla ja remppaaminen ykkössijalla, ku tahtoo saada taloa siihen kuntoon, että pääsis muuttaan tupaan. Pikkuinen kurkistus toiseen puuhaan mitä ollaan tehty kaiken muun ohella ja ite oon niin ilonen tästä edistysaskeleesta ja kuinka samanlaiset ovat kuin vanhatkin eli IKKUNA NRO 1 ON ASENNETTU PAIKALLEEN =)
 
 

 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti