lauantai 22. maaliskuuta 2014

Niin ne seinät muuttu

Viimeksi oli harmaat seinät ja nyt on ruskeat. Ekovillan päälle on laitettu ekopaperi ja nyt alkaa jo hahmottamaan miltä tupa tulee näyttämään. Koko seinän kruunaa gyprokki, joka on vihonviimeistä tavaraa minusta. 15 levyä kannettiin sisään ja haastetta riitti. Levyjen pituus on 3m ja ne paino ihan liikaa. Kulkureititkin kun on vielä lankkusiltoja =D Mutta nyt on tuvan lattialla läjä näitä levyjä ja kuulemma ne ei välttämättä riitä edes tupaan, joten tiedossa on vielä monta ärräpäätä kun niitä kannan sisälle taloon.

 Yllättävää kuinka paljon tuollanen paksu paperi tuo huoneen tuntua ja nyt sitten viimeinenkin ylimääräinen reikä seinässä laitettu umpeen eli kyllä tästä vielä valmista tulee.Siinä on se gyproc kasa. Kun ne on saatu seinään, näyttää varmaan mahtavalle, mutta sitä ei osannut ajatella siinä kohtaa  kun niitä kantoi peräsuoli pitkänä sisälle taloon =DKattokin on saatu valmiiksi maalauksen suhteen. Kun katto oli valmis, niin huomattiin, että muuri on kaikkea muuta kuin valkoinen, joten sekin maalattiin sitten vielä kerran ja nyt näyttää mun silmään hyvälle =)
Monen blogista olen lukenut siemeniin hurahtamisesta ja mä taidan olla niitä pahemmasta päästä olevia. En edes kehtaa laittaa kuvaa, kuinka paljon mulla on kasvamassa alkuja, mutta mä olen kyllä myös hyvä niitä teilaamaan, joten määrä luultavasti pienenee vielä huomattavasti. Mutta kerrotaan hulluudesta pari lukua eli chilin pikkualkuja on n. 50 ja erilaisia tomaatteja samainen määrä =D Kävin myös vähän puutarhalla, piti ostaa vain narsisseja akkunalle, mutta en mä niin vähällä päässyt. Mukaan jäi myös 10 pelargonian alkua, 10 riippapelargonia ja 5 verenpisaran alkua. Mun kukkahulluus on kyllä varmaan pahimmasta päästä, koska mulla ei oo vielä edes pirtti siinä kunnossa, että sen akkunalle alkuja laittaisin, vaan olen vallannut vanhempien ikkunalaudat, mutta onneksi kasvit pääsevät kuitenkin pirtille kasvamaan ja mä pääsen muutamaan kesällä osaan taloa =) Viimevuoden sipulihulluus näkyy nyt jo eli kevät on selvästi tullut...jee!


Ikkunoissa on ikivanhaa lasia, siksi heijastaa tuolleen jännästi kun kuvasin ulkona niitä.


Tulppaaneita ja narsisseja pukkaa kiireellä pintaan ja toivottavasti kohta pääsevät myös kukkimaan.


2 kommenttia:

  1. Löysin pari päivää sitten blogisi ja luin kaikki postaukset parissa päivässä läpi. Ihana blogi! Loistavaa seurata remontin edistymistä. Itse täällä vasta haaveillaan, että joskus pääsisi samanlaisen projektin kimppuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa blogiini ja kiva kuulla, että tykkäsit höpinöistäni =) Kyllä ne haaveet joskus toteutuu vaikka se voi sen 20 vuotta viedä.

      Poista