keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Keittiön kaapit.

Nyt on sitten se aika, kun tuvassa on kaapit seinillä. Moni olisi varmaan laittanut vain vanhanajan tyyliin astiakaappeja ja lipastoja, mutta minä halusin ihan kunnon kaapit seinille. Aina olen haaveillut kunnon kokoisesta köökistä ja nyt se minulla on. Itse olen todella tyytyväinen valitsemiini kaappeihin ja iskä ne asentaessaan myös hyväksyi. Harmaaseen tasoon ihastuin heti ensi näkemältä ja nyt tykkään siitä vieläkin enemmän, kun näen sen paikallaan.  Kuvissa näkyy sekamelskaa, kun vielä on vähän hommelit vaiheessa, mutta oli nyt pakko laittaa jo eka kuvat seinillä olevista ihanuuksista.

Välitilan laatat ovat tässä aiheuttaneet aikamoista päänvaivaa, ku en oikein tiedä millasta laittaisin ja jos löydän jonkun ihanan niin hinta on ihan törkee.  Huomenna on päivä uus ja bauhaus kutsuu työpäivän jälkeen. Toivottavasti nyt löytäisin sen laatan, mikä sopisi makuun ja hinta olisi kohtuullinen. Mutta nyt niihin kuviin, sekamelskaa ei sitten saa nähdä kuvissa =D

Tupa ostopäivänä. Harmi kun ei tietokoneen välityksellä saa sitä supin hajua mikä tuvassa oli ostohetkellä =D


                                          Pirtin tupa juuri tällä hetkellä ja yhä keskeneräisenä =D
2 kommenttia:

 1. Heippa!
  Onpas talo kokenut melkoisia muodonmuutoksia, ihanalta näyttää ja hienoa että vanha talo on saanut uuden elämän! Löysin blogisi kun miehelle oli joku tästä vinkannut, jään ehdottomasti seuraamaan :)
  T. Melkein naapuri (meiltä on kuulemma linnuntietä alle kilometri talollesi!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kukakohan oli asiasta vinkannut =D Tervetuloa seuraajaksi ja saa sitä ihan tulla käymäänkin =)

   Poista