tiistai 15. heinäkuuta 2014

Välitilan laatoitus tuvassa.

Pitkän harkinnan jälkeen päädyin tumman harmaisiin välitilan laattoihin, koska vaalea olisi mielestäni ollut jo hyvinkin väritön ja keskuskeittiömäinen. Laattojen hankinta ei mennyt ihan putkeen. Löysin haluamani laatan ja kaupan henkilökunta ottivat laatat trukilla katonrajasta ja latoivat laatat kärryihin. Kysyin myyjältä, että onhan nämä tummanharmaat laatat, kun en oikein saanut esitelaatasta selville, että minkä nimistä laattaa laatikossa on, myyjä tokaisi, että kyllä nää on tummaa laattaa. Noh, tämä tyttö ajeli sitten n.60 kilometriä pirtille ja siellä vähän yli yhdeksän illalla avasin laatikon ja pääsi sitten parit ärräpäät, jopa sillä äänensävyllä, että Hero joka touhusi tuvassa tuli viereeni häntää heiluttamaan. En sitten saanut tumman harmaita laattoja vaan vaalean harmaita. Lauantai aamulla pakkasin taas kaikki seitsämän laatikkoa autoon ja takaisin kauppaan. Onneksi siellä asiat sujuivat hyvin ja sain vaihdettua laatat ja jopa 120 km ylimääräinen ajelukin korvattiin. Laatat iskä laittoi seinään ja hieno tuli.

                                                        Laatat laitettu paikoilleen

                            Ja sitten olisi kuvat, kun saumauslaasti on kanssa laitettu paikalleen

Pistorasioiden päälliset varmaankin laitan vielä vaihtoon, koska jotenkin tumman harmaa tai musta rasia olisi parempi, kun se häviäisi seinään. Valkoiset päälliset eivät todellakaan mene hukkaan vaan taloon tulee vielä monen monta pistorasian paikkaa ja ne tulee olemaan valkoisia.4 kommenttia:

 1. Harmoonista ja kaunista. Sinulla on todella hyvä maku. Talosta tulee ihastuttava koti.

  VastaaPoista
 2. Tummat rasiat ovat hyvä idea. Keittiö näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 3. Törmäsin tähän postaukseen, kun etsiskelin ideoita välitilan laattojen värivalintaan. Mitä laattaa tässä on käytetty?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen yrittänyt löytää laatikkoa missä laatat olivat, kunnes muistin että laattoja ei jäänyt yhtään yli ja siten ei ole laatikkoakaan. En myöskään löytänyt ostokuittia äkkiseltään hakien, joten en valitettavasti nyt voi kertoa laattojen nimeä. Laatat on ostettu bauhaussista ja niitä oli valkoisena, vaaleanharmaana sekä minun valitsemana tummanharmaana.

   Poista