sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Puusohva

Kesällä ostin puusohvan ja sovittiin myyjän kanssa, että hän päällystää sohvan, kunhan minä hankin kankaan hänelle. Sovittiin myös, että sohvalla ei ole mikään kiire, kun sillä ei vielä ole mitään paikaa. Tänään tuli soitto, että nyt sohva olisi valmis ja ei olisi voinut mennä ajankohta parempaan, koska viimeviikonloppuna pääsin muuttamaan tuvan nurkasta kammariin. Sohva muutti nyt ensiksi tupaan, mutta ei ole vielä ihan varmaa jääkö se tupaan, koska salineteisessä on juuri sohvan värit, niin voi olla, että se muutta vielä jossainvaiheessa sinne. Ostin myös viikonloppuna toisenkin sohvakaluston, sellaisen keveän suorastaan hennonnäköisen, mutta siittä tulee kuvat myöhemmin, kun nyt on jo sen verran pimeää, että ei oikein saa kunnon kuvia. Mutta nyt tässä tämä pirtin uusin "asukas" (osa kuvista on salamalla ja osa ei, siittä johtuu värivihaveet kuvissa)

Sohva on sivusta vedettävä ja päälliskannen saa nostamalla kokonaan pois, joten taas tuli lisää säilytystilaa. Leevi päätti, että tämä on hänen lököpaikka, kun nyt kissa makoilee pitkin pituuttaan sohvalla erittäin onnellisen näköisenä =)

2 kommenttia:

  1. Hieno sohva! Muista kalusteista kuvis odottaen.

    VastaaPoista
  2. Ihana sohva. Todellinen löytö. Ja kyllähän tohon on itsekkin mukava varmaan välillä selkäänsä oikasta. Niin jo Leevi päästää.

    VastaaPoista