lauantai 10. tammikuuta 2015

Salineteinen.

Minä joka yleensä aina laitan hyvin neutraalia vaaleaa tapettia menin aikoja sitten ihastumaan tapettiin, jota en ikinä olisi osannut kuvitellakkaan talossani. Noh, nyt sitten kun pirtin ostin aloin miettimään, että mihin huoneeseen sopisi ihastumani tapetti. Aikani mietin ja pohdin ja sitten päätin, että tapetti tulee paikkaan, mikä näkyy melkeinpä jokapuolelle ja sen lävitse kuljetaan saliin eli salineteinen. Tänään aloitettiin laittamaan tapettia ja yhäkään en ymmärrä itseäni, mutta tapettia suorastaan rakastan. Nyt on laitettu kaksi seinää vasta tapetille...jooh, moni olisi varmaan laittanut vain yhdelle seinälle, mutta minä halusin kaikkiin ja niin se siis tulee kaikkiin seiniin. Vielä ei oikein näe, kuinka hienosti tapetti sopii paikkaansa, kun ei ole leveitä katto/lattialistoja eikä ole myöskään ovien ympärillä leveitä listoja, mutta tässä esimakua


                      Salama vähän vääristää tapetin väriä, mutta kyllä tästä jo näkee ihanuuden =)


4 kommenttia:

 1. Olen kanssasi samaa mieltä että on onnistunut valinta. Hyvää alkanutta vuotta ja remontti- intoa. Myös valoa oli varmasti ihana saada ja se näytti hyvältä. Oliko siitä palanut lamppu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi kolmesta lampusta oli palanut, mutta nyt on sekin homma jo korjattu, vaikka inhoankin nykyään lamppujen ostamista, kun en ymmärrä ollenkaan näitä nykyajan lamppuwatteja. Ei oo muuten mitenkään helpoin huone tapetoida, kun ei oo sitten yhtään kokonaan ehjää seinää. Kolmella seinällä on ovi ja yhdellä ikkuna.

   Poista
 2. On kyllä niin kaunista tapettia, että tekisi mieli mennä silittämään sitä.

  VastaaPoista
 3. Kauniit tapetit olet valinnut. Itse olen kattonu noita vastaavia nettikaupasta. Seinäruusulla on ihania vanhanajan tapetteja.

  VastaaPoista