lauantai 14. marraskuuta 2015

Liinavaatekaappi

Olen pitkään etsinyt vaatekaappia kamariin, mutta se on ollut haastellista kamarin pienuuden takia. Ikeasta olis kyllä saanut vaikka millasta kaappia, mutta kun mä halusin vanhaa. Kaapille oli tietyt kriteerit ja se olennaisin oli todellakin leveys ja syvyys, koska kaapin pitää mahtua seinän ja sängyn väliin. Aikansa kun etsin, niin löysin kaapin, joka miellytti silmää ja ei ollut mikään tuhottoman kallis. Jos rahaa olis yltäkylläisesti, niin olis kaappi aikoja sitten jo ostettu, mutta ei mulla ole mitään haluja edes laittaa 1000 euroa vanhaan kaappiin, saatikka että olis tuollasta summaa ylimääräistä. Tässä tämä ihanuus =)


Nyt kaappi on vielä salineteisessä, koska yritän tässä pähkäillä, että hionko kaapin ja yritän löytää alkuperäisen värin vai mitä häh täh =D Tällä hetkellä kaappi ei miellytä silmääni, kun on sellanen hailakan kellertävä, kuvassa näyttää valkoiselta, mutta sitä ei tosiaankaan ole.Huh....pitkä on tauko ollut kirjoittelussa, mutta nyt sitten olikin jo oikein urakalla kirjoitettavaa.

6 kommenttia:

 1. Hieno kaappi!!! Etsiminen ja odottaminen on kannattanut :)

  VastaaPoista
 2. On ollut ilo seurata blogiasi. Päivityksiä odotan aina innolla. Kaikkea hyvää toivotellen TarjaL :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva kaappi. Saat alkuperäisen värin näkyviin kun poistat tuota maalia pois. Siihen on olemassa sellaista keeliä jolla se irtoaa ilman että kaapin pinta vaurioituu. Tulee varmaa hieno kaappi

  VastaaPoista
 4. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi eilen, ja yömyöhäänhän siinä meni kun ahmin kaikki tekstisi. Täytyy sanoa että hurjan rohkea olet ollut ryhtyessäsi valtavaan urakkaan, mutta upeita lopputuloksia olet saanut aikaan :) Hienoa heittäytymistä, ja omien unelmien seuraamista. Täällä luetaan innolla uusia kuulumisiasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista. Jotkut unelmat vaativat työtä enemmän kuin toiset, mutta tämän unelman toteutumisesta en vaihtaisi päivääkään pois =)

   Poista