maanantai 20. helmikuuta 2017

Kirjasto sai tapettinsa

Nyt olen rakastunut. Silloin kun sain ostaa taloni, en kuunapäivänä ajattellut, että taloon tulee näinkin kuviollisia tapetteja. Niin se mieli muuttuu kun elää ja asuu talossa. Nyt on yllättävän isokuvioisia tapetteja ja joissakin huoneissa vielä yllättävät väritkin. Kirjaston olen nähnyt alkujaan jo kirjastona, mutta nettiä selatessa ihastuin tähän tapettiin ja samalla  myös kirjaston muu värimaailma ja sistus selkeytyi lopullisesti päässäni. Tämä tapetti varasti sydämeni =D

Vieläkään ei ole kirjasto valmis, mutta en malttanut olla postaamatta kuvia tapettien laiton jälkeen =)


Yksi seinä jäi tosiaan hirrelle ja tapetin vähän kellastava taustaväri sopii niin hyvin tumman hirsiseinän kanssa.


Sitten vielä lähikuvia tapetin eläimistä. Tapetin eläimet ovat minusta tehty todella hienosti ja näyttävätkin siltä, kuin joku olisi käynyt ne varta vasten piirtämässä seinälleni.  Pupu on minusta tehty niin kauniisti, että tästä veijarista taisi tulla tapetin eläimistä suosikkini.
Ja sitten päätarkkailija. Talon akkunat ovat todellakin lapsi ja koiraystävällisiä, kun ovat niin matalat, että Aapokin voi istuvaltaan kattella akkunasta ulos.


8 kommenttia:

 1. Aivan ihana tapetti, olen omaan taloon etsinyt tapetteja mutta en ole nähnyt missään noin hienoa! Mistä noita saa?

  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ostin tapetin taloon.comista, mutta ainakin turusta olis saanut ostettua myös k-raudasta. Tuli tuon tapetin kohdalla huomattua, että hintasurffailu netissä tuottaa tulosta, kun kalleimman ja halvimman hinnan välillä oli 12€ rullaa kohti ja itse jouduin ostamaan 3 rullaa, jolloin säästö oli jo ihan kiva.

   Poista
 2. Ihanaa tapettia. Netissä on myynnissä Seinäruusulla myös ihania vanhanajan tapetteja. Sieltä olen käyny ihastelemassa ja haaveilemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin olen katsellut seinäruusun tapetteja, mutta ovat siellä aika kalliita.

   Poista
 3. Voi miten hieno tapetti! Oikein tehty maalaistaloon. Ikkunasta voi nähdä kaikki eläimet elävänä, jos hyvä tuuri sattuu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia muita eläimiä näkyy pihassa paitsi siiliä. Viimeksi lapsena olen tässä kotikylässä nähnyt siilejä. Eikä mun pihassa käyvillä peuroilla ole noin mahtavia sarvia, mutta kauniita ovat ilman ilman isoja sarviakin.

   Poista
 4. tosi hyvältä näyttää tapetti. isoa intoa remonttiin siistin näköistä tulee on kiva seurata teitä.

  VastaaPoista