keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Jippii.....tuvassa on lattiaa!!

Nyt on se päivä koittanut, kun tupaan alettiin rakentamaan lattiaa. Olen enemmän kuin täpinöissäni, kun vihdoinkin näen miltä kauan odotettu lattia näyttää paikallaan. Puuha on hidasta kun alle laitetaan kerros ekovillaa, mutta hitaasti tulee hyvää ja lämmintä.

 Pressun alla on lattialankut, jotka pikkuhiljaa pääsee taloon sisälle ja suoraan lattiaan. Lankut ovat tosiaan näin pitkiä mitä kuvassa näkyy eli n.6 metriä pitkiä.


Ja sitten itse hieno lattia. Vasta on alku, mutta kyllä siittä jo näkee mitä tulee. Kuvista näkyy myös se, kuinka matalalla ikkunat oikeasti ovat, mutta sillai ne on aina ollut ja on tulevaisuudessakin. Onneks ei oo naapureita, ku mä näyn polvista ylöspäin ulos akkunasta =D
Pakko oli kuvata seuraava ulkoprojekti eli pihalle löytyneistä kivistä pitäs rakentaa iso kivikasa, joka täyttyy erilaisista kukkasista. Vähän pienemmät kivet tietty säästäis selkää, mutta eipähän tarvi käydä missään hikisessä punttisalissa =D4 kommenttia:

 1. Sitten vaan sopivat verhot ikkunoihin. Keväisiä kuvia.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle lattialle ja kivityömaalle! Toivottavasti et ole aivan sortunut sen kivikasan alle, kun ei ole vähään aikaan kuulunut mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo jääny kivikasan alle vaikka kivikasasta tulikin paaaljon isompi, mitä olin aatellu, mutta ku ei ne kivet menny pienempään =D Kohta tulee taas kuvia, mutta ensin pitää saada lattiat ja kasa valmiiks.

   Poista
 3. Nyt vain hieman pyörähdellen uudella lattialla. Ja komeehan tuosta lattiasta tulee.

  VastaaPoista