lauantai 5. huhtikuuta 2014

Tikapuut ja seinät.

Silloin kun ostin pirtin, purettiin katolle menevät tikapuut melkeinpä samantien, kun ne oli ihan läpilahot. Nyt kun on tullut aika miettiä nokipojan kylään kutsumista, piti alkaa myös miettimään tikapuita. Nyt on sitten laitettu hienot tikapuut ja samalla laitettiin sitten "silta" katolle mitä pitkin voi kulkea, koska katto on niin jyrkkä, että on haastava kuljettava. Ensin oli ajatus laittaa tikapuut tuvan ikkunaseinustalle, mutta siinä ne olis peittäneet kauniit ikkunat, niin päädyttiin sitten laittamaan ne toiselle puolelle kuistua ja siellä ne on todella upeat.Ja sitten sisälle taloon. Nyt on laitettu levyt seinään ja paklattu. Hienon näköset tuli seinistä ja nyt alkaa hahmottamaan kunnolla tupaa. Tapetti on jo melkein varmalla valittu, mutta ennen sen seinään laittoa on vielä tehtävä lattia. Nyt alkaa sitten valinnan vaikeudet, kun oikeasti pitää päättää se tapetti, verhot yms. Noh joo, ehkä nuo verhot voi vielä oottaa =D Mutta nyt oikeasti hahmottaa tilan ensimmäistä kertaa ihan tosissaan ja nyt alkaa näyttämään jo valmiiltakin.


Oskari on nyt päässyt mukaan pirtille, kun pojalla alkaa olemaan energiaa niin paljon, että johonkin sitä pitää päästä purkamaan. Vanhempien pihalle en ole halunnut Oskaria totuttaa, koska ei hän siinä pihassa tuu toohottamaan. Oskari viihtyy ulkona todella hyvin ja kauniisti on pihalla pysynyt. Leevi käy kanssa pirtillä, mutta Leevi ei ole ulkokissa, niin hän ei voi niin vapaasti mennä ja siksi Leevi odotteleekin, että muutetaan pirtille, jolloin hän pääsee minun kanssa pihalle.
Ja sitten vielä se haavekuva elikkäs tahtoo kanssa tälläisen samanlaisen karvakorvan istumaan rappusille ja se karvakorva olisi oma, eikä vanhempien.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti