torstai 29. toukokuuta 2014

Lattian viimeistely ja tapettia

Nyt on sitten tupa ja eteiset saaneet lattian ja halusin vaalean lattian, mutta en kuitenkaan valkoista. Halusin, että puun syyt ja oksien paikatkin näkyvät, joten maali oli pois suljettu vaihtoehto. Päädyin laittamaan lattiaan osmo colorin öljyvahaa joka oli valkoisella sävytetty. Tykkään lattiasta ihan älyttömästi ja siitä tuli juuri sellainen kuin oli ajatellut. Kuvissa ei kunnolla näy lattian todellinen väri, mutta saa näistä vähän viitettä. Kuvissa lattia näyttää vähän siltä, kuin ei olisi mitään pinnassa, mutta todellisuudessa lattiat ovat vaaleat, mistä ihanasti näkyy puu alta.




Sitten vähän tapetti asiaa. Kuten aikaisemmin olen jo kirjotellut, niin ei se tapetin valitseminen ole niin helppoa kuin voisi ajatella. Tupaan löysin lopulta tapetin, jossa on hyvin paljon samat värit kuin seinästä löydetyssä tapetissa oli. Ihastuin tähän tapettiin heti kun sen näin ja nyt sitten on ensimmäiset palaset laitettu seinään. Keittiön kaapit ovat korkeat, mutta silti kaapin yläosan ja katon väliin jää niin iso kaistale näkyviin, että sekin päädyttiin tapetoimaan. Nyt iskä on aloittanut tapetoimaan nimenomaan sitä seinää mihin tulee kaapit, siksi hassunnäköiset kaistaleet, mutta kyllä niistä jo näkee millainen tapetti on kyseessä.



Lopuksi viikon hupakuva. Tarvis varmaan pikkuhiljaa raaskia viedä taimet ulos. Leevi sentään vielä mahtuu akkunalle, mutta ei tässä viimekuukausina siinä muuta ole mahtunutkaan olemaan. Keittiössä on kanssa ikkunalaudat täynnä ei enää niin pieniä taimia, jotka odottaa ulospääsyä.


2 kommenttia: