sunnuntai 13. elokuuta 2017

Salin lattia

Lankkulattia asennettiin jo kesän alussa saliin, mutta kaikki muut työt ovat vieneet aikaa ja samalla tosiaan on vielä tehty kylppäriäkin, niin lattian laitto on jäänyt tähän hetkeen. Nyt ollaan jo onneksi pitkällä ja lattia on tänään saanut itselleen pintavärin, mutta siittä kuvia myöhemmin, koska nyt ei saa kunnollista kuvaa, kun on vielä märkä lattia.

Tältä salin lattia näytti vielä eilen ja sitä ennen

Salin ihana lattia. Lattia hiottiin koneella ennen pohjamaalin laittoa. Lattia oli tällaisenaankin kaunis, mutta eläintaloudessa ei kauhean käytännöllinen.


Hiomapölyt ja muut roskat imuroitu ja mopattu, jonka jälkeen sitten laitettiin pohjamaali.


Kun on seinät, katto ja lattia valkoinen tuli aika sairaala fiilis, mutta onneksi tämä on vain hetken =)Nyt alkaa jo tuntumaan siltä, että neljän viikon työleiri tuottaa tulosta ja sali alkaa valmistumaan.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vähäsen jännittää millainen tulee, kun tapetit pääsee seinään. Tapetit kun on niin erilaiset pieninä paloina, kuin isona pintana.

   Poista
 2. Hieno projekti kunnostaa tällainen talo! Varmasti kyllä paljon hommaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tämä kerrassaan hienoa, kun saa näin vanhaa korjata ja samalla oppia vanhoja tapoja talon teosta. Hommaa on ollut ja tulee vielä pitkäksi aikaa olemaan, mutta tämä remontti kestää juuri niin kauan kuin tarvitsee.On hyvä hiljalleen tehdä remonttia, niin ehtii katsomaan ja miettimään asioita kunnolla, eikä tule tehtyä hutiloituja päätöksiä mitä katuisi jälkeenpäin.

   Poista