tiistai 14. tammikuuta 2014

Pikku peikko ja uusi rossilattia!

Nyt on joulut vietetty ja pirtillä tehty kaikenlaista, mutta ei vaan aika ole riittänyt blogille. Pirtillä tuossa jokin aika sitten purettiin lämpimästä eteisetä ja salin eteisestä vanha rossilattiat pois ja nyt on sitten uutta laitettu paikalleen. Olen myös käynyt kyselemässä mitä maksaa vanhanajan kunnon lankkulattia, kun pirtissä ei vanhoja saanut ehjänä pois ja ei tuvassa eikä eteisessä edes ollut lankkulattia kun niitä on fiksattu aikojen saatossa,  mutta nyt tulee taloon takaisin lankkulattiat. Kyllähän ne maksaa, mutta ei köyhällä ole varaa huonoon. 

Yleensä minun blogissa ei näy ihmisiä, mutta nyt on pakko laittaa yksi ihana pikku peikko joka kävi Nuutin päivänä laulamassa ja ilostuttamassa pikaisesti iltaa


                     Nyt tupa jo lämmitetään puulieden ja sähkölämmittimen voimalla, mutta pikkuhiljaa siirrytään pelkkään puulämmitykseen, kuhan saadaan lattiat peitettyä rossilattioilla. Ja nyt niitä uuden rossilattian kuvia.

Rossilattiat tehtiin pontatusta laudasta, että saatiin tukeva ja luonnonmukaisesti tiivis lattiapohja. Lautapino hupeni vauhdikkaasti ja loppuivat jopa pikkuisen keskenkin, mutta onneksi saha on lähellä =)


Iskä tuon lattian päällä jo käveli ihan leppoisasti, mutta itse en sitä kyllä tehnyt, koska tukipuut ovat tuossa kohtaa vielä hyvin harvassa, niin mun tuurilla mä olisin röjähtäny läpi =D 

Nyt sitten on avattu vuosi 2014 blogissa ja paljon on suunnitteilla. Suurin suunnitelma juuri tällä hetkellä taitaa olla keittiö, koska aina olen haaveillut isosta tuvasta joka olisi vain keittiö, mutta kuitenkin se kodin sydän ilman sohvaa ja telkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti