maanantai 28. maaliskuuta 2016

salin eteisen siivous

Pääsiäisen ja loman kunniaksi päätin, että nyt saa salin eteisestä lähteä kaikki rakennustarvike muualle ja sisustan tämän huoneen käyttöön. Huonekalut eivät tule olemaan kaikki sellaisia kun jää tähän huoneeseen, mutta näillä mennään nyt. Pitkään olen jo tämän huoneen siivousta harkinnut,  mutta on jäänyt miettimisasteelle, kun sairastuin flunssaan kuten myös koko remonttisakki. Hommat ovat edenneet hyvin hyvin hitaasti, kun flunssa vei voimat ihan totaalisesti sekä vanhemmiltani, että minulta. Sitten kun alkoi vointi olemaan jo parempi, oli aika tehdä talvisia puita ja nyt ollaan päästy siinä hommassa jo siihen, että pöllejä klapitetaan kuivumaan.

Mutta takaisin tähän operaatio siivous. Laitetaan vielä uudelleen kuvat ostohetken salin eteisestä ja sitten kuvat tästä hetkestä.

Tältä näytti ostopäivänä:


Nyt näyttää tältä. Kuvakulma ei ole ihan sama, mutta samat nurkat näkyvät näissäkin kuvissa =)


Vielä puuttuvat kattolistat. Kattolistat on jo valmiina odottamassa maalausta, mutta ei ole ilmat vielä suosineet maalaushommia. Nyt kun itsekkin pitkästä aikaa katsoi mennyttä ja tätä hetkeä on muutos aika huima. Nämä tapetit ei varmaankaan kaikkien mielestä kuulu suomalaiseen vanhaan taloon, mutta minä en siittä piittaa, koska itse olen ihan tämän tapetin lumossa.

 
Ja ei ole sellaista postausta, missä ei joku karvakamuista näkyisi. Isä ja poika ovat aika linssiludeja ja nytkin sitten päättivät kiivetä sohvalle istumaan. Tuo karvaisempi kaveri on isä Hero ja vähemmän karvainen on poika Aapo, minun kullannuput <3


8 kommenttia:

 1. Kauniilta näyttää myös tapetti. Minä aina mietin missä telkkari on, taitaa olla salissa. Hyvää pääsiäisen jatkoa, näillä ilmoilla alkaa kaivata pihahommiin. Toivottavasti siihenkään ei ole enää pitkä aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla telkkari on vielä tuvassa, mutta salin valmistuttua siirtyy sitten sinne. Tänään juuri kiertelin pihalle ja mielessäni tein työlistaa tulevalle kesälle.

   Poista
 2. Muutos on kyllä valtava! Tuli oikein kaunis salin eteinen! Malttaako tuosta salin puolelle siirtyäkään? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nyt vielä ainakaan malta, ku sali on täysin koskematon ja siellä on kaikenmaailman koneet ja sälät =D

   Poista
 3. hyvää kevättä kiva kuulla teistä ja ihanat noi karvakaverit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kevättä myös sinne. Välillä tulee pidempiä kirjoitusvälejä, joko kiireen tai sitten vaan oman saamattomuuden takia =D

   Poista
 4. Ei sinun pidä ajatellakaan mitä muut sanovat vaan sisustaa juuri niin kuin itse tykkäät. Sinun kotihan se on ei meidän muiden. Ja kivan näköistä sinulla on. Ja noi tassut, ihania poikia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) En minä muille teekkään vain itselleni. Tämän huoneen tapetti on tosiaan sellainen mihin ihastuin heti kun se ilmestyi ja tiesin, että yhteen huoneeseen sitä tulee talossani ja tämä kyseinen huone on niin valoisa, että kestää vähän tummempipohjaisen lintutapettini.

   Poista