tiistai 9. toukokuuta 2017

Kirjasto

Nyt on sitten kirjasto melkeinpä valmis, aina joku pieni juttu vielä on kesken, mutta sitä se vain on. Kirjastossa on nyt vanhat kirjahyllyni, mutta se on vain väliaikaista koska haluan kirjastoon kirjahyllyn, joka on tehty suoraan sinne ja sellaisen kirjahylly, missä ei ole mitään takalevyä, että saan hirsiseinän näkymään kirjojenkin takaa. Mutta nyt mennään näillä huonekaluilla ja sitten kaikki muuttuu taas, kun sali tulee valmiiksi. Vielä tavarat "seilaavat" paikasta toiseen, kun yksi huone on vielä poissa käytöstä. Mutta näihin kuviin. Laitanpa ensimmäiseksi kuvan ostopäivältä samasta huoneesta ja sen jälkeen alkaa kuvat nykyhetkestä.

                                                                Tästä kaikki alkoi...


                                                                ja tähän on päästy =)


Kesken kuvauksen päätti Aapo alkaa sisustamaan ja toi pehmolelunsa lattialle. Tässä talossa on tuon koiruksen leluja joka puolella, mutta minusta ne tuovat elämän tuntua ja sitä, että tämä on minun ja nelijalkaisten koti.
Kaikki kirjat ei mahdu näihin hyllyihin, mutta nyt mennään näillä ja kirjat on jaettu vähän eri huoneisiin. Kirjastoon pääsi ns. roskaromaanit, tuvassa on keittokirjat ja eteisen hyllykössä kaikki muu ja sitten vielä kirjoja on varastossakin =DLauantaina kävin huutokaupassa ja en voinut vastustaa näitä ihania matkalaukkuja. Kumpikin laukku on melkeinpä kuin uusi sisältään ja muutenkin ovat niin suloisia.7 kommenttia:

 1. näyttää hyvältä. Olette tehneet hienoa työtä on mukava seurata remontin etenemistä.

  VastaaPoista
 2. Hieno kirjasto tuli! Ihanaa, kun on paljon kirjoja! Nuo matkalaukut toistavat sisustuksen värit ihan käsittämättömän hienosti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Itse tykkään vanhoista matkalaukuista yli kaiken ja nuo olivat suorastaan halpoja huutoja. Matkalaukut oli täydellinen lisä kirjastoon. Vielä kirjastosta puuttuu se vanha niitein koristeltu nahkatuoli raheineen, johon on hyvä käpertyä lukemaan kirjaa.

   Poista
 3. Ihana kirjasto. Minä rakastan myös noita vanhoja matkalaukkuja ja olen saanu muutaman itellekkin. Joka kerta kun käyn vierailemassa sivuillasi niin en voi kun hurmaantua tuosta sinun tulevasta kodista. Se on unelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista =) Itse olen koko ajan elänyt unelmaani tämän talon kanssa.

   Poista
 4. Onpa upea, ah!! Terveisin yksi, joka niin haaveilee joskus valmistuvasta omasta kirjastohuoneesta :)

  VastaaPoista